תינוקת בת שנה וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/06/2014 | 18:57 | מאת: אור

שלום, אנחנו גרים במרכז הארץ ולפני כשנה בזמן שבילינו בחופשת הקיץ באילת, לקטנה שאז הייתה בת 4 חודשים התפרץ האטופיק דרמטיטיס. מאז אנחנו רוב הזמן בסדר. מדי פעם היא סובלת מהתפרצויות שלרוב מסתדרות עם אמול, קרמים ולעיתים נדירו יותר עם משחה סטרואידית. בעוד כשבועיים אנחנו שוב יורדים לאילת ואני חוששת מאוד מהתגובה שעלולה לבוא. אשמח לשמוע אם באמת יכול להיות שהשינוי החד במזג אויר הוא שגרם להתפרצות ואיך אני יכולה למנוע מהמצב להחמיר משמעותית כשנהיה באילת שוב בעוד כשבועיים. תודה מראש!

לא בהכרח עקב מזג האוויר, יכול להיגרם גם עקב בילוי על דשא, חשיפה לחום והזעה, רחצה בבריכה, ללא שטיפת המלח ושימון העור בעקבות כך. יש להקפיד על נושאים אלה כדי למנוע החמרה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור