U Lactin

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/06/2014 | 23:13 | מאת: תמר

שלום ד"ר בן אמיתי, הייתי אצלך היום עם ביתי (בת שנתיים וחצי). בעקבות האבחנה של קרטוזיס פילאריס המלצת לנו להשתמש ב U Lactin cream . בבית המרקחת נאמר לי שיש מספר רב של קרמים מסדרה זו השונים בריכוז ה- urea וה- AHA. אשמח להמלצתך מה כדאי לרכוש: Urea 10%, AHA 0.5% Urea 10%, AHA 5% Urea 30%, AHA 0.5%, Shea Butter & Evening Primrose Oil  Urea 50%, AHA 0.5%, Shea Butter & Evening Primrose Oil  תודה מראש

יש תכשיר אחד שנקרא U-Lactin שבו בקשתי להשתמש. האחרים הם U-Lactin Forte, ו U-Lactin Foot Forte - ולא אותם ביקשתי

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור