אדום בסנטר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/06/2014 | 14:54 | מאת: נתי

שלום,בתי בת חצי שנה, כבר מספר חודשים שסובלת מאסתמה של העור בכל הגוף. לצערי רק סטרואידים עוזרים אז אני נאלצת לשים לה בכל יום נקודתית איפה שמופיעות הנקודות האדומות .היא גם מאוד מתגרדת. 2שאלות: 1. מתחת לשפתיים,באזור הסנטר,יש לה שטחים אדומים בגלל שכל הזמן האזור מלא ברוק. ניסיתי להספיג ולשים ואזלין,בהתחלה עזר ועכשיו כבר לא. מה ניתן לעשות? 2. ניסינו את ל הקרמים וכעת אנו משתמשים במוסטלה של סטלטופיה, לעיתים נראה לי שלאחר מריחות הקרמים המצב רק מחמיר ומופיעות יותר נקודות אדומות.הילדה מגרדת ברגע שמורחים את הקרם ועד שנספג. האם יכול להיות שאין צורך בקרם ברמה יומיומית ובעצם במריחתו אני מחמירה את המצב? תודה ענת

מתחת לשפתיים ניתן לשים קרם Elidel פעמיים ביום, לצמצם במידת האפשר שימוש במוצץ קרם לחות הינו חשוב , אם תכשיר לחות אחד אינו טוב, לנסות אחר

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור