נשירה אצל ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/05/2014 | 16:13 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, בתי הבת ה 9 עם נשירת שיער דיי רצינית גם בעת סירוק גם במקלחת (אף פעם לא היה לה שיער מלא ) אך מי שיסתכל עליה יאמר שהשיער אינו דליל. אבל בחודשיים האחרונים יש נשירה יוצאת דופו , בדקנו TSH HB FERRITIN וכל שאר הבדיקות (יש לציין לא נלקח B12 ולא ויטמין A) לא יודעת איזו בדיקה קשורה באבץ ? בכל מקרה מה שנלקח לעיל יצא תקין . אין לה בקרקפת קרחות וגם לא גרד או אדמומיות אבל עדיין אני מאוד מודאגת - כמובן שקבעתי תור לרופא עור (האם אתה מקבל פרטי - כללית ? אשמח לתאם ) מה זה יכול להיות והאם יש משהו שאוכל לעשות לעצור את הנשירה המואצת ? אודה לתשובתך ותודה רבה שהקדשת מזמנך .

kt bh,i kecug tcjbv gk xnl vpryho ab,,/ ha kpbu, kcshe, rupt gur' fnuci avyhpuk vhbu cv,to ktcjbv a,hecg

05/06/2014 | 10:23 | מאת: אמא מודאגת

היי ד"ר התשובה שהתקבלה ממך היא בלועזית כנראה שפת המקלדת שונתה לאנגלית אם תוכל לחזור על תשובתך אודה לך -

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור