דלקות עור, אלרגיה והזעה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/05/2014 | 07:19 | מאת: דין

שלום ד"ר, תודה על המענה המהיר. בהמשך לתשובתך, קראתי במספר מאמרים שמחלות עור יכולות לגרום להזעת יתר כללית במשך היום. האם מדובר במחלות דלקתיות כמו אטופיק דרמטיטיס/פסוריאזיס ו/או מחלות ממאירות כמו מיקוזיס פונגוידס/פאראפסוריאזיס שמתנהגות כמו דלקות עור? אילו עוד מחלות עור יכולות לגרום להזעת יתר? האם טיפול במחלת העור אמור לפתור את הזעת היתר או מכיוון שהמחלה כרונית ההזעה תימשך? מהי מטרת הטיפול בחסימת היסטמין ו- IgE ?

מחלות עור דלקתיות כמו אטופיק דרמטיטיס ופסוריאסיס אינן גורמות להזעת יתר הטיפול מיועד להפחית הגרד

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור