פריחה שאיננה תפרחת חיתולים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/05/2014 | 11:09 | מאת: שלי

תינוקת שלי (בת שנה וקצת), סובלת כבר הרבה זמן מפריחה/ פטריה חיצונית באיבר המין. היינו 6 פעמים אצל 2 רופאי עור שונים. כל פעם קיבלנו משחה אנטיביוטית אחרת אבל כלום לא עוזר. נסינו - טבעקוטן, טבעדרם, איזוגן, מורפיויקס שמן זית, מלח רגיל באמבטיה, בלינאום. החלפנו חיתולים ואת כל סוגי המשחות. מה עוד אפשר לעשות? ותודה

יש אבחנה מבדלת לפריחה באזור החיתול, כולל פסוריאסיס כדי שהטיפול יהיה יעיל, חשוב שהאבחנה תהיה נכונה. מומלץ לפנות שוב לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור