keratosis pilaris

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/05/2014 | 18:09 | מאת: רווית

לאחר יותר משנתיים בהן שלל רופאים התעקשו שיש לבת שלי אטופיק דרמטיטיס (למרות שמעולם לא גירד לה העור), היום הועלה השם keratosis pilaris. התופעה ניכרת על הלחיים, הידיים והרגליים. אנחנו משתמשים בשמן של א-דרמה כסבון ומורחים את הקרם של א-דרמה לאחר המקלחת. מה עוד ניתן לעשות על מנת להקל על התסמינים? תודה

ניתן להשתמש בתכשירים קרטוליטים הממיסים את קוצי הקרן, כמו תכשירים המכילים אוריאה, חומצה לקטית או סליציל. לחלופין, שימוש בתכשיר מקומי של ויטמין A

11/05/2014 | 23:06 | מאת: רווית

האם יש לתכשירים שהמלצת תופעות לוואי או לחילופין האם יש סכנה בשימוש ממושך בהם? תטדה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור