אתה רציני? זה יכול לחלוף? שאלות.

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/05/2014 | 16:00 | מאת: אייל.

חשבתי שזה משהו כרוני. הסימנים האלא מופיעים אצלי כבר חודש וחצי נדמה לי. אולי, רק אולי, חודשיים. לא זוכר את הזמן המדויק. וככול שהזמן עובר, זה רק גודל במקומות חדשים, בעיקר בגב. למרות שמבחינה אסתטית, זה לא בולט כ''כ... יש לי גם קצת מאחורי האוזניים.. הרגליים שלי חלקות בכול מקום, ברכיים, רגליים, כפות רגליים. זה טוב שאני מטפל בזה בסטרואידים? הסתכלתי בתמונות באינטרנט זה באמת נראה מאוד דומה בחלק מהתמונות. אז איך הרופא אמר לי אקזמה? הוא לקח כמו בדיקה כזאת מהכתף שלי, גירד משהו מהכתף ואמר לי זה אקזמה.. למרות שאין לי את זה בידיים, הם חלקות, וזה גם לא כ''כ מגרד רק פעם בהרבה זמן, הגירוד לא משהו מפריע. אני עכשיו לגמרי מבולבל מה לעשות, הוא טעה? או שהאקזמה שהוא אמר לי, זה כאילו מה שיש לי (מה שאמרתה).

09/05/2014 | 16:13 | מאת: אייל

עוד תמונות שיש לך ברור יותר מה זה : אגב, יש לי נקודות קטנות מחוספסות בצידי הבטן, ללא סימן ממש.. http://jpg.co.il/view/536cd41a63b20.jpg/ http://jpg.co.il/view/536cd44fa9330.png/ זה כנראה אחד שגירדתי: http://jpg.co.il/view/536cd468a46d8.png/ בכול מקרה. להמשיך להשתמש עם המשחה? זה חלק מהטיפול? יש לי סיבה לדאגה? כי אני פוחד מהדבר הזה ושזה כרוני

09/05/2014 | 16:22 | מאת: אייל

יש לי עוד תור, לעוד רופא עור יום חמישי הזה. ללכת אליו ולברר גם אצלו מה זה יכול להיות?. הרופא שהיה עכשיו בדק לי את הקשקשים / מה שלא יהיה מהכתף, ואמר לי שזה אקזמה בצורת עיגולים.. אמר להיות הרבה בשמש, הרבה קרם לחות וכו'.. לפי מה שקראתי.. אגזמה זה דבר מאוד מגרד עד כדי פציעה של עצמך. אני בכלל לא מתגרד, פעם בכמה שעות מרגיש אולי גירוי קטן, רק נוגע באיזור וזהו .. לא מתחיל להתגרד או משהו.. לקבוע תור חוזר אצל הרופא ולספר לו שזה אולי מה שאמרתה? אני לא רוצה סתם להתאכזב ובסוף זה משהו כרוני :(

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור