אקזמה ויומובט.

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/05/2014 | 11:16 | מאת: אייל

הלכתי לרופא, בגלל כול מיני דברים קצת אדמדמים עם קצת דבר לבן כזה על העור בגב, בכתפיים, קילופים נדמה לי, בכול מקרה, הוא גירד את זה ובדק, בכול מקרה אמר זה אגזמה בצורה מסוימת, אמר לי כאילו שזה בצורת עיגולים או משהו כזה .. (אני לא רואה ממש ממש עיגולים אבל בסדר). בכול מקרה, הוא הביא לי את המשחה יומובט, כמובן שאני עם החששות שלי ישר התחלתי לבדוק באינטרנט והסתכלתי על תופעות לוואי וכו'. הרופא אמר לי לשים את המשחה פעם ביום למשך שבועיים. יש לי עוד שאלה, מרחתי את זה קצת בלילה, ב - 10 בערך. שקמתי בבוקר, קמתי עם כמו סימני מתיחה/אין לי מושג מה זה.. זה חלק מהתרופה או שזה משהו שצריך לדאוג? הינה תמונה: http://jpg.co.il/view/536c8ea86be84.png/ פשוט תעתיק את כתובת התמונה לדף אינטרנט אחר, אם יש רווחים תמחק. זה כאילו כמו קווים כאלו קטנים, זה קרה לי בגב.. באותו יום שמחרתי נדמה לי היה לי אחד בבטן-חזה ונעלם, לא בטוח שזה היה זה.. בכול מקרה, יש סיבה לדאגה? ועוד שאלה, אם יש לי התקלפויות בפנים, קטנות.. לא אדמומיות וכול זה, כמו התקלפויות, לשים גם שם? או שם רק קרם לחות

09/05/2014 | 11:37 | מאת: אייל

זה כאילו עבר לי... כאילו, לא עבר, אלא ''נקטן'', לא רואים את זה ממש כמו שראיתי בבוקר ממש סימנים יחסית... אני מבולבל עכשיו..

איני מסוגל לומר יותר על פי תמונה בלבד. כדאי לפנות לבקורת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור