לנוקורט מותר למריחה לתינוקות?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/05/2014 | 16:59 | מאת: תמי

שלום רב, בעקבות אטופיק דרמטיטיס שבא והולך (עם מריחת אלוקום) בתקופה הזו, שאלתי את רופא עור האם קיימת משחחה שאולי מכילה פחות סטרואידים או יותר חלשה שניתן להישתמש בה עבור בני בן ה4.5 חודשים. הוא הציע לקנות לנוקורט 1%. אך כרגע אני רואה בעלון המידע של המשחה שזה לא מיועד לילדים מתחת לגיל 12. אז האם כדאי לנסות לנוקורט או להמשיך באלוקום? תודה מראש, כל טוב והמון המון בריאות לכולם. תמי

לנקורט הינו הידרוקורטיזון, שהינו הסטרואיד החלש ביותר שקיים. ניתן להשתמש בו בתנוקות, במידת הצורך.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור