אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר אורי מלר, ניתוחי קרנית, רפרקציה וקטרקט

פורום טחורים

טחורים הם ורידים בולטים בפי הטבעת (טחורים חיצוניים) או בחלק התחתון של החלחולת (טחורים פנימיים). טחורים הופכים לבעיה של ממש כאשר כלי הדם משתנים ומתפתחת דלקת. בשלב הזה מתחילים סימפטומים ראשונים של כאבים, גירוד ורגישות. בשלב מאוחר יותר עלול להיות גם דימום. בפורום זה ניתן לקבל מענה לשאלות הנוגעות לטיפול בטחורים.
להמשך...
פרופסור פנחס שכטר
פרופסור פנחס שכטר
פרופ' פנחס שכטר מבכירי המנתחים הכירוגים בישראל , נולד ברומניה ב-1951 עלה לישראל בשנת 1964, למד רפואה באוניברסיטה העברית בירושלים. עובד במספר בתי חולים בישראל ( וולפסון , אסותא, תל השומר ) את שרותו הצבאי בצה"ל מילא בין השנים 1978-1983 כקצין רפואה בדרגת רב-סרן . פרופ' פנחס שכטר פרסם מחקרים רבים וזכה בפרסים ובאותות הוקרה. לפרופ' שכטר ניסיון רב בטיפול בטחורים בשיטת האל דופלר, מאז 2004 טיפל בהצלחה במעל 700 פציינטים שסבלו מטחורים בדרגות שונות. לפרופ' שכטר שכטר ניסיון רב בטיפול בטחורים בנשים בהריון ובנשים לאחר לידה. מרפאת פרוקטוטק הקימה את מרפאתה ב"מגדל וויצמן" ברח' וויצמן 14 בתל אביב בסמוך לבית החולים איכילוב. מרפאת פרוקטוטק® לטיפול בטחורים בניהולו של פרופ' שכטר פנחס, כירורג בכיר, הינה חלוצת הטיפול בטחורים בישראל בשיטת Doppler Guided Hemorrhoidal Artery Ligation או HAL המהווה פתרון אפקטיבי, מהיר וללא ניתוח לבעיית הטחורים. מרפאת פרוקטוטק הוקמה בשנת 2004 בישראל במטרה להעניק לפציינטים ולסובלים מבעיית הטחורים טיפול חדשני ויעיל בטחורים באמצעות טכנולוגיית "האל דופלר" שנחשבת בעולם כחדשנית, יעילה ואפקטיבית במיוחד לעומת הטיפולים המסורתיים הנהוגים בעולם. מרפאת פרוקטוטק לטיפול בטחורים שמה לה למטרה להעניק שירות אנושי ומקצועי ככל שניתן, הטיפול הינו אישי ומתבצע על ידי פרופ' פנחס שכטר M. D בעצמו. כמו כן הייעוץ שניתן הינו ללא תשלום או התחייבות במרפאת פרוקטוטק. תחומי הטיפול: פרוקטולוג מנתח כירורגיה אנדוקרינית טחורים בלוטת התריס יותרת התריס ( פארה טיירואיד ) מוכר ב- קופות חולים \ פרטי \ ביטוחים: * כללית מושלם ופלטיניום * לאומית * מכבי * חברות הביטוח המכירות בטיפול- כל חברות הביטוח הכלליות : כלל , פניקס , מגדל
חיפוש מתקדם
RE: תופעות לאחר ניתוח תחורים
מחבר:פרופ' פנחס שכטר
תאריך:1/11/2012
שעה:23:22
שלום אירנה
ניתוח כריתת טחורים ידוע בהחלמתו הקשה -אני קורא לזה חודש הפינגוין - הולכים כמו פינגוין ונמצאים רוב הזמן במים כי שם כואב פחות
לגבי שאר התופעות שאת מתארת כיווץ, הפרשות וכו' אלו דברים לא מחויבי מציאות כך שהייתי ממליץ לך לשאול את המנתח איך להתנהג ובמה להעזר להקלה

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
27/10/12 22:10
שלום, בעלי עבר ניתוח כריתה של 3 טחורים לפני שבוע ימים. הוא עדיין סובל מכאבים איומים, חלקם הגדול כתוצאה מהתכווצות שרירים באזור פי הטבעת- אולי הסוגר עצמו. בנוסף קיימת כל הזמן הפרשה שכנראה גורמת לכך שהעור באזור רגיש מאוד ושורף לו כל הזמן. הוא עושה שטיפות כמה פעמים ביום, אך השפעתן קצרת טווח למדי. האם התופעות תקינות ואם כן מה אפשר לעשות כדי להקל?
שלום אירנה ניתוח כריתת טחורים ידוע בהחלמתו הקשה -אני קורא לזה חודש הפינגוין - הולכים כמו פינגוין ונמצאים רוב הזמן במים כי שם כואב פחות לגבי שאר התופעות שאת מתארת כיווץ, הפרשות וכו' אלו דברים לא מחויבי מציאות כך שהייתי ממליץ לך לשאול את המנתח איך להתנהג ובמה להעזר להקלה

חיפוש מתקדם