תופעות לאחר ניתוח תחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

27/10/2012 | 22:10 | מאת: אירנה

שלום, בעלי עבר ניתוח כריתה של 3 טחורים לפני שבוע ימים. הוא עדיין סובל מכאבים איומים, חלקם הגדול כתוצאה מהתכווצות שרירים באזור פי הטבעת- אולי הסוגר עצמו. בנוסף קיימת כל הזמן הפרשה שכנראה גורמת לכך שהעור באזור רגיש מאוד ושורף לו כל הזמן. הוא עושה שטיפות כמה פעמים ביום, אך השפעתן קצרת טווח למדי. האם התופעות תקינות ואם כן מה אפשר לעשות כדי להקל?

01/11/2012 | 23:22 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום אירנה ניתוח כריתת טחורים ידוע בהחלמתו הקשה -אני קורא לזה חודש הפינגוין - הולכים כמו פינגוין ונמצאים רוב הזמן במים כי שם כואב פחות לגבי שאר התופעות שאת מתארת כיווץ, הפרשות וכו' אלו דברים לא מחויבי מציאות כך שהייתי ממליץ לך לשאול את המנתח איך להתנהג ובמה להעזר להקלה

מנהל פורום טחורים