פצעים בפנים לאחר שנגמר לי התכשיר "קליר קרים"

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/07/2011 | 02:44 | מאת: יפה עם פצעים

תמיד סבלתי מפצעוני בגרות בתקופות מסוימות, לאחרונה (לדעתי) בעקבות נטילת תרופת "סרזט" חלה החמרה נוראית בפני, כל משחה שאני שמה גורמת לי לכוויה בפנים ולאקזמה מעליה, אני מוציאה מאות שקלים על תכשירים אך ללא הועיל- המשחה היחידה שעזרה לי, היא המשחה של היימליך הנקראת "קליר קרים", היא מרגיעה את העור מהאדמומיות ומהווה בסיס מעולה לאיפור. אך לצערי הורידו אותה מהמדפים( גילו בה אסטרואידים) ואני נותרתי עם עור מגורה ובלי שום בסיס למייק- אפ. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לייעץ לי על תחליף מושלם למשחת הפלאים הזאת

ליפה אין קשר ביןסרזט ואקנה.מציע לך לגשת לרופא עור ולקבל תכשירים יעודיים אמיתיים לאקנה ולא שטויות. אסור!!!! להשתמש בסטרואידים לאקנה לאורך זמן ובטח לא בפנים.

21/07/2011 | 02:02 | מאת: יפה

אני ממש מתחננת אליך, ד"ר, רופאי העור מביאים לי משחות שגורמות לי ליובש נוראי בפנים ולכוויה שא"א לצאת מהבית בצורה כזו? האם אתה יכול להמליץ לי על משחה מיוחדת לעור עדין ורגיש כ"כ???

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות