שאלה חשובה מאוד.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/11/2016 | 14:22 | מאת: שאול.

שלום רב דוקטור יורב. בן 39 לאחרונה אובחנתי (בפעם הראשונה בחיי) לחשש ל"פוליקוליטיס" בראש ובקרקפת, עכב פצעונים בראש (שהתחלפו במשך השנים עם פצעוני האקנה בפנים) שהזדהמו. כעט לאחר לאחר שלושה שבועות מהמקרה, אינני סובל מהעניין כלל ואף הכל נרגע ולאט לאט נעלם באסתטיות רבה הודות למשחה אנטיביוטית שמרחתי מדי יום ביומו במשך שבועיים ימים, ובשל פולידין קצף שחופף מדי יום ביומו, גם כעט (לאחר כמעט כחודש מתחילת הטיפול). הבעיה כעט; לא יודע אם ישנו קשר ישיר או לא, אבל נכון לעכשיו סובל מאדמומיות קלה וגירויים בראש וקרקפת (פשוט מאוד מתחשק לגרד את הראש כולו). *האם ידועה לך תופעה זו, כתופעת לוואי לאחר טיפול בנגע, או שמה בגלל האנטיביוטיקה שלקחתי או אולי הפולידין שמייבש את העור? *מה עליי לעשות /להשתמש ולחפוף כעט לאחר טיפול, -כגון האם להמשיך עם הפולדין לחפיפה, או להפסיק? לחפוף עם תכשירים ייעודיים כגון סבו-עור שמפו וכולי, למרוח משהו וכו'..? לתשובתך המשכילה ממתין, ומודה מראש!!

פוליקוליטיס הוא זיהום בזקיק השערה אין קשר לאקנה לא הפורום המתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות