זינדקלין - אדמומיות דמוית כוויה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/10/2016 | 01:33 | מאת: קרן

שלום, רופא עור רשם לי זינדקלין כדי לטפל בכמה פצעים לא נעימים בכלל על הפנים. מרחתי על כל פצע וסביבו, ובערב של אותו יום התפתחה באזור אחד (מבין ארבעה) שבו מרחתי את המשחה אדמומיות חזקה, העור שם קשה ולא המשכי עם הלחי. מעט גירוד, נראה דומה לכוויה. במקום זינדקלין מרחתי קרם לחות על האזור.. הוא מרגיע אבל לא משפר. 1- אני צריכה לדאוג ולחזור לרופא? יכול להיות שזה קבוע?.. 2- תורים לרופא עור הם רחוקים. מה כדאי שאעשה בינתיים? אני לא רוצה להמשיך עם הזינדקלין. כדאי להמשיך עם קרם לחות ? תודה רבה

א. כן להפסיק השימוש ,לחזור לרופא בינתיים קרם לחות על בסיס מים בלבד

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות