פיגמנטציה וצלקת ישנה בעור כהה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/09/2016 | 08:27 | מאת: תהל

שלום, יש לי עור כהה ותקופת הבגרות השאירה עליי צלקות כזכר לפצעים שהיו. עכשיו נשארתי עם סוג של פיגמנטציה על העור כי יש אזור מסויים שהוא כהה ממש ביחס לשאר העור וזו צלקת נוראית. הרופאה רשמה לי את המשחה רטאויט במינון של 0.25% ל-3 חודשים ואני ממש ספקנית האם היא תעזור. מה אפשר לעשות במצב כזה? הצלקת היא של שנים והורסת לי את היומיום.

בהסתייגות שלא ראיתי הצלקת אין באפשרותי לדעת האם הראטאוויט תעזור במידה ולא ישנן אופציות אחרות כמו לייזר גלי רדיו וכו תלוי בצלקת עצמה התייעצי עם רופא עור או פלסטיקאי שעוסק בכך יוכל להמליץ לאחר שיאה אותה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות