הרפס שלא עובר כחודש וחצי ויש מתחתיו מן קשקשת מגרדת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/09/2016 | 18:12 | מאת: סיון

שלום אני סובלת כבר מהרפס חודש וחצי ואני כבר מודאגת שמתי משחה של לייף שנתנו לי להרפס אחרי זה הרופא משפחה שלי של הביא לי משחה לעיניים לשים על הפצע סינוטומצין עכשיו נהיה לי בסנטר ולעל השפה עור מגורה ואדום מגרד ואני חושדת שזה התפשטות של ההרפס שמתי גם את המשחה על זה, זה בסדר או שזה מסוכן לשים עליהם כי אני לא בטוחה שזה מההרפס והאם זה הגיוני שהוא לא ירפה כ"כ הרבה זמן? ומה ניתן לעשות תודה ושאלה נוספת חשובה איך אני מורידה את המשחה ששמתי על השפה מבלי לגעת בפצע שזה גורם לזה שהוא לא נרפא כי כנראה זה מזה שהורדתי את המשחה כדי שאני יוכל לאכול מבלי לאכול את המשחה

מהתאור נני יכול לתת חוות דעת הטוב ביותר לגשת לרופא עור כיוון שזו ההתמחות שלו לטיפול

26/09/2016 | 08:30 | מאת: סיון

אוקיי תודה רבה ושאלה נוספת יש לך אולי המלצה לסבון וקרם פנים שטוב לעור שומני מגורה עם אקנה? תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות