קיורטן וכאבי ראש ! דחוףף !!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/08/2016 | 19:17 | מאת: בת-אל

ד"ר יורב שלום , אני בת 24 התחלתי לקחת קיורטן 20 מ"ג ליום נשאר לי 3 כדורים ואני מסיימת חודש ראשון. יש לי כאבי ראש כל הזמן.. האם אלו תופעות לוואי שכיחות או שזה אומר שמשהו לא בסדר ?? מה לעשות ?? תודה מראש

17/08/2016 | 22:31 | מאת: בת-אל

שחכתי לציין שזה כאבי ראש ועיניים.. גם לפני שהתחלתי עם הקיורטן סבלתי מכאבי עיניים וראש.. אבל פחות מעכשיו. יש לי יובש ובצקות בעיניים מהעדשות. יכול להיות שזה החמיר בגלל היובש ? או שמשהו לא בסדר ואני צריכה להפסיק את הכדורים ??

יובש זה הגיוני ויש בעיה לפעמים עם עדשות יש לקחת טיפות לעיניים לגבי כאבי הראש הייתי מייעץ להפסיק עם הרואקוטאן ולבדוק

25/08/2016 | 19:52 | מאת: בת-אל

תודה רבה ד"ר, אני אפסיק.. אבל איך בודקים ??

25/08/2016 | 19:54 | מאת: בת-אל

תודה רבה ד"ר , אני אפסיק.. אבל איך בודקים ??

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות