רואקוטן או קרם? מה הסיבה?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/08/2016 | 21:20 | מאת: לילך

שלום לאחרונה פתאם הופיעו לי בלוטות קטנות בידיים וברגליים, לא ממש מגרד, אולי רק ברגליים קצת. זה נקודות קטנות בולטות לא ממש אדומות והעור נראה קצת עם כתמים לבנים כתוצאה מזה. לא ממש בולט. מזכיר חררה או אלרגיה. בחיים לא היה לי דבר כזה. נטלתי עד לפני חודש רואקוטן... האם יש קשר לזה? ולפני כמה ימים מרחתי קרם גוף מעולה ממחלקת טבע של סבוקלם אז אולי זה מזה? בבקשה תגיד לי מה אתה חושב ולמה זה קרה לדעתך?... בגלל הרואקוטן או בגלל הקרם... ואיך כדאי לטפל אם בכלל

לא ניתן לעשות אבחנה מבלי לבדוק את החולה על פניו לא נראית תגובה לרואקוטאן יש לגשת לרופא המטפל לאיבחון וטיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות