אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/07/2016 | 13:44 | מאת: אוראל

שלום ד"ר התחלתי לעבוד במקום שיש בו המון אבק ומאז ישלי המון פצעים על הפנים והעור שלי ממש מבריק על הזמן וקצת על החזה והגב גם יצאו פצעים. לפני שנקיים היה לי אקנה ועבר לי לדעתי בגלל שהתחלתי ליטול גלולות. כרגע אני מתחילה חפיסה חדשה אחרי שנה בלי רציתי לדעת תוך כמה זמן זה מתחיל להשפיע על מצב העור. ואני רוצה במקביל להתחיל להשתמש בסבון טוב לעור פנים שמן המליצו לי על צטאפיל ואקניל ווש מי לדעתך עדיף? בנוסף רציתי להתחיל להשתמש בקרם הגנה לפנים אבל לא משו שיחנוק את הנקבוביות האם כדאי משו מעל 20 spf או שלא? אני בעלת עור פנים כהה. אשמח ממש לתשובה תודה

האבק יכול להשפיע על האקנה אך אינו הגורם לה. לוקח מס חודשים עד שרואים את ההשפעה .2 הסבונים טובים ועדיך קרם הגנה על בסיס מים מעל 30 spf

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות