טיפול פנים אחרי ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/06/2016 | 02:57 | מאת: יעל

שלום ד"ר יריב.לקחתי ראקוטן במשך שבועיים והפסקתי(מינון 20 מג ליום)עשיתי טיפול קוסמטי חודשיים אחרי האם זה יכול להזיק לפנים? מתי מומלץ לעשות טיפול קוסמטי אחרי ראקוטן?ממה בעצם חוששים ?שמעתי עכשיו שהעור יכול להשבר איך אני יודעת אם זה קרה לי ?האם רופא יוכל לומר לי ?.שמעתי שיש משחה לצלקות מהי ? האם רופא עור נותן אותה? תודה מראש יעל

שבועיים אין מהווים טיפול אם הפסקת לחודשיים הטיפול הקוסמטי אינו יכול בעקרון להזיק כל שאר השאלות תקבלנה מענה כשרופא עור יראה מצב פניך והצלקותאם ישנן וינחה אותך להמשך טיפול או במשחה או בלייזר תלוי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות