אקנה לא מאובחן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/05/2016 | 09:41 | מאת: אסתר

שלום, אני בת 26 אמא ל 3 וסובלת כבר מס' שנים מאקנה. נטלתי רואקוטן כ 4 חודשים, עזר, אך התפרץ חזרה לאחר הלידה הראשונה. מאז, סובלת מאוד מאקנה. לבקשתי מרופא הנשים לברר האם זה הורמונלי, אמר שאין צורך לברר, כיוון שגלולות דיאנה עזרו לשיפור ניקר במצב עור הפנים וגם ככה הטיפול ההורמונלי הוא בעזרת גלולות.. שאלתי: מה כן יכול לעזור חוץ מגלולות? כאשר אני מפסיקה את הגלולות ורוצה להיכנס להריון, המצב מחמיר אף יותר וזה פשוט מצב בלתי נסבל.

בעקרון יש פתרון .יש להגיע לרופא עור להתייעצות בהתאם למצב הפנים עכשו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות