משחת תריאולון

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/05/2016 | 02:38 | מאת: אורלי

שלום רב אני משתמשת כבר מספר שנים במשחת תריאולוןTHREOLONE זו המשחה היחידה שעוזרת לי. בכל הקשור לפתעי אקנה. לתערי כבר הרבה זמן חסרה המשחה. האם אפשר להמליץ לי על משחה חלופית. בעלת הרכב זהה. קיבלתי מרופאת מדפחה triderm זה ממש לא עושה כלום בטח לא תחליף. אשמח לעזרה אני ממש נואשת. תודה.

צודקת המשחה נעלמה מהמדף אינני יכול להמליץ מבלי לראות לאיזה צורך השימוש

23/05/2016 | 16:37 | מאת: אורלי

אני משתמשת במשחה עבור פצעים בפנים אשר מתאפיינים בנפיחות וכאב אדומים ללא מוגלה הניראת לעיין.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות