נגעים בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/05/2016 | 06:45 | מאת: צחי

התפתחו לי בכמה מקומות בפנים נגעים אדומים בולטים וכואבים (לא ראש צהוב שמו של אקנה). לא ברור לי למה זה קורה אולי עקב צמיחה פנימית של השערותת או משהו דומה אבל וה נורו מפחיד, כואב, מציק ומתסכל. איך הכי הכון לשפל בנגעים כאלו על מנת שיעלמו ויצתמקו כמה שיותר מהר? האם משחה אנטיביוטית או כזו עם קורטיזון האם זה דורש משהו פומי? בנוסף מה אפשר לעשות כדי (עד כמה שניתן) למנוע התפרצות נגעים כאלו (במיוחד אם מדובר בשערות "הפוכות")

צחי הכי נכון להגיע לרופא עור שיתן התרופה המתאימה וימליץ על המשך טיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות