בתי סובלת מאקנה, שהוחמרה בעקבות שימוש במק אפ

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/04/2016 | 22:07 | מאת: מירה

שלום רב, בתי בת 16.5 סובלת מאקנה. רופא העור נתן לה 2 אופציות לטיפןל: 1. ריקוטן כמה חודשים. 2. טיפול אנטיביוטי ברוקציטרומצין,(רוליד 150 מ"ג)פעמיים ביום וג'ל זינדקלין 1%פעם ביום. מה מומלץ יותר והאם לשתי האופציות יש צורך בבדיקות דם תקופתיות? 3. האם קרם לחות ללא שומן רצוי ומתי כדאי למרוח אותו, והאם מותר להשתמש במיק אפ על הגל הרפואי ואו קרם הלחות? לתשובתך אודה.

2טיפולים שונים שמתאימים למצב שהרופא ראה .מומלץ רק בהתאם למה שהרופא המטפל ראה והחליט בדיקות דם תקופתיות בתדירות גבוהה יותר ברואקוטאן בתדירות שונה באנטיביוטיקה שימוש בקרם לחות על בסיס מים אפשרי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות