אקנה הורמונלית

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/04/2016 | 11:44 | מאת: טליה

שלום.אני בת 35 שנים סבלתי מאקנה ובגילאי תיכון היה לי אקנה חמורה ולקחתי רואקוטן.הכול עבר לי.ופה ושם היה עולה לי פצעים קטנים שהיו יורדים לבד.לפני כ4 שנים התחלתי לסבול מתת פעילות בלוטת התריס וכל 3 חודשים היתי עושה בדיקה.ואז היו אומרים לי שיש לי יתר פעילות.ואז בדיקה אחרת תת פעילות ככה במשך שנה.רני לוקחת גלולות.והתחלתי להתאזן עם בחוטת התריס כי מקבלת טיפול אבל עכשיו תמיד יש לי פצעונים קטנים בפנים שמגרדים לי.וגם בצוואר במיוחד איפה שבלוטת התריס.הרופא אומר שזה אקנה הורמונלית ואין לו טיפול להביא לי.אציין שממתי שהתחלתי לסבול סובלת בקיץ גם מהזעה בפנים ברמה שמפריעה לי מאוד.מפריע לי שתמיד מזיעה בפנים ומתנגבת בחוץ כל הזמן.איך אוכל לטפל בבעיה.רופא עור לא נותן לי כלום.אודה לכם על המלצה לטיפול

ממליץ ללכת לחוות דעת שנייה אין באפשרותי להמליץ על טיפול ללא אבחנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות