הפסקת הטיפול בהתחלה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/04/2016 | 14:38 | מאת: עמית

היי אני בת 24 , והתחלתי לקחת את הרואקוטן בדיוק לפני כחודש במינון של 20 מג, המצב בפנים שלי לא היה חמור פשוט הפצעים שיוצאים לי הם ממש גדולים אדומים ועם המון מוגלה והחלטנו יחדיו עם הרופא עור להתחיל טיפול, בנוסף התחלתי עם הטיפול בגלל שאחותי הגדולה ממני ב10 שנים עדיין סובלת מפצעים ואני פחדתי שזה ימשיך גם אלי.. אני לא רואה שינוי חוץ מתופעת לוואי בידיים שזה רעד שלא מפסיק .. הבנתי שלאחר הטיפול ברואקטון אסור לי להחשף לשמש או להשתמש בשעווה לפחות חצי שנה , והקיץ קרב ובא וממש מפחידה אותי המחשבה מה יהיה בקיץ .. רציתי לדעת אם יש את האפשרות להפסיק עכשיו את הכדורים ולהתחיל מחדש בספטמבר ככה לא לקחת סיכונים מיותרים בעיקר כי התחלתי רק לפני חודש ,והבדיקות שלי תקינות תודה על העזרה!!.

בוקר טוב ישנן כמה מסקנות לא נכונות שהסקת לגבי רואקוטאן :לאורך תקופת השימוש אין להיחשף לשמש ו אין לסיר שיער בשעווה . הדבר נמשך כחודש לאחר תום נטילת התרופה בדרכ לא ממליץ שימוש בקיץ לגביהרעד ביידים כדאי שתפני לרופא המטפל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות