תודה על התיחסותך המהירה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/03/2016 | 17:45 | מאת: גלית

בתי לפני גיוס וכבר 4 חודשים מטופלת בריאקוטן ומצבה רק החמיר. גם אנטיביוטיקה שנילקחה עכשיו במשך שבוע לא עזרה. כמה זמן סביר שיש החמרה בפצעים עקב לקיחת הריאקוטן? אחרי כמה חודשי טיפול בריאקוטן ללא הצלחה צריך לחשוב על טיפול אחר? איזה טיפול אחר מלבד ריאקוטן יכול לעזור לפנים של נערה ,שמכוסות בפצעים קשים? שוב תודה.

משך הטיפול ברואקוטאן הוא כחצי שנה לעתים לוקחים חודשים נוספים. בעקרון מקווה שבין האנטיביוטיקה והרואקוטאן נעשית הפסקה של חודש לפחות . טיפול אנטיביוטי אף הוא למשך חודשים מספר עד שרואים תוצאות .ובדרכ יעיל פחות מרואקוטאן. לשאלתך ישנן אפשרויות של שילוב בין רואקוטאן ותרופה נוספת או רואקוטאן ופוטותרפיה (יעיל מאד) שוב צריך לבדוק ורק אחכ להמליץ

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות