פצעונים שחורים שמסרבים לרדת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/02/2016 | 16:02 | מאת: אור

שלום רציתי לדעת איזה טיפול אני צריכה לעשות בכדי להעלים פצעונים שחורים ופצעונים רגילים ממש קשים. הפנים שלי לא מגיבים לשום משחות או סבונים, זה לא עוזר בכלל. חשבתי להשתמש ברוקטן (קראתי באינטרנט) אבל יש לו המון תופעות לוואי... , אני צריכה לחשוש ? והאם זה יעזור לי כי יש לי אקנה ממש קשה , או שאני צריכה להשתמש באנטיביוטיקה שתוריד לי את הפצעונים השחורים ? . יש לי תור לרופא עור שבוע הבא , רק רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות.. תודה מראש , זה ממש ממש חשוב לי.

מבלי לראות מצב האקנה שלך אין לי אפשרות להמליץ מה הכי מתאים לך .במקרה של אקנה חריפה רואקוטאן בהחלט עוזר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות