ההבדל בין דרמטיטיס אלרגיה וקרטוזיס פילריס

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/01/2016 | 19:32 | מאת: לימוק

היי, יש לי נקודות אדומות על הגב (מתחת לכתפיים) ללא גרד. הייתי במספר רופאי עור והם אמרו לי שאין טיפול. אובחנתי פעם אחת כקרטוזיס פילריס ופעם אחרת דרמטיטיס אלרגיה. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והאם באמת אין טיפול בשניהם? אני צעירה ואני ממש מתביישת לחשוף את הגב. בנוסף אני מעוניינית לעשות קעוקע על הכתף האם אני יכולה או שיכול להיות שבגלל אבחנות אלה זה יתפרץ או שיהיה לי אלרגיה? אני ממש מיואשת מהמצב ואשמח לעזרה.

לא הפורום המתאים ומיכיוון שלא בדקתי אותך אין לי מושג מה יש לך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות