חורים מפצעי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/11/2015 | 10:16 | מאת: מירי

שלום רב, בני בן 14.5 עם פצעי אקנה לפני שנה טופל בכדורי MINOCYCLINE 50MG נטל אותם כחודש והמצב השתפר לאחר שהפסיק הכל חזר, הרופא רשם לוRETAAVIT אבל בחרנו שלא לקחת בשל תופעות לוואי ועשינו מספר טיפולים אצל קוסמטיקטית מוכרת והמצב אכן השתפר אבל העור התמלא מעין צלקות או יותר נכון בחורים אדומים(כמעט בכל מקום בו היה פצע) וזה מאוד מכער ומפריע לבני, שאלותיי: 1.היתכן שהטיפול הקוסמטיקאי גרם לכך? 2. האם ניתן לטשטש או להעלים תופעה זו ובאיזו דרך? אשמח להמלצתך המקצועית תודה ויום טוב.

בהסתייגות שלא בדקתי את מצב הפנים . אקנה שאינה מטופלת נכון עלולה לגרום לצלקות . כדי להמליץ מה הטיפול הנכון חייבים לראות מצב הפנים

לשאלותיך :1. כן אם נגעו בפצעים בהחלט 2.בהסתייגות שלא ראיתי מצב הפנים והצלקות אין באפשרותי להמליץ על טיפול מתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות