בדיקת פרופיל הורמונלי ואולטרסאונד שחלות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/11/2015 | 09:52 | מאת: אסתר

שלום ד"ר ראיתי באחת התגובות שלך אצל מישהי שמתלוננת ששום דבר לא עוזר.. המלצת על בדיקת פרופיל הורמונלי ואולטרסאונד שחלות. גם אני באותו מצב. שום דבר לא עוזר לי ואף אחד לא מפנה אותי לבדיקות / לטיפול הנכון. שאלתי היא.. 1. מי יכול להפנות אותי לבדיקות שצויינו לעיל, רופא עור/משפחה/נשים? 2. האם יש אפשרות לקבוע אצלך תור לבדיקה? 3. כיצד בדיקות אלו יכולות לעזור במציאת טיפול מתאים?

16/11/2015 | 09:54 | מאת: אסתר

לא ציינתי שמדובר בבעיית אקנה חריף!!!

הפנייה לבדיקות של פרופיל הורמונלי יכול רופא עור משפחה אולטרסאונד שחלות רופא נשים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות