עיור בעייתי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/11/2015 | 06:58 | מאת: שי

לרופא שלום, יש לי עור מאוד בעייתי בפנים ובכילל, מדי פעם יש לי פצעים בעיקר אחרי גילוח וזה ממש נורא - גם לא להתגלח זה לא פתרון כי אחרי זמן גם מתחילים פצעים סביב זקיקי הזקן ואז זה אפילו יותר גרוע. האם יש איזושהי דרך לטפל בזה ולמנוע את התופעה (איזו משחה או משהו?) או שזוהי גזרת גורל אכזר שאין דרך ממשית לטפל בה? נ.ב. נתנו כל מני משחות כמו אפלומיצין או בטאקורטן G אבל זה לא ממש עוזר וגם אם קצת עוזר אלו לא משחות שנתן להשתמש קבוע ובטח שלא בפנים לפי מה שאני מבין... בתודה מראש...

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך אין באפשרותי להמליץ על טיפול מתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות