טיפול בצלקות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/11/2015 | 19:20 | מאת: דנה

יש לי צלקות אקנה שמפריעות לי מאוד (בנוסף מידי שבוע, שבועיים ממשיכים לצאת לי פצע, שתיים) הייתי אצל רופאה שאמרה לי שטיפול בגלי רדיו יכול לעזור. מנגד, קוסמטיקאית אמרה לי שזה ממש לא יעזור לי ושיש טיפול חדש במכשיר בשם cnrg שמתאים להפחתת הצלקות. האם ידוע לך על יעילות הטיפולים השונים? אני מאןד מתלבטת.

ממליץ להתייעץ עם רופא עור ולא קוסמטיקאית שמתעסק בצלקות אקנה כי ישנם טיפולים המתאימים לליזר וכאלה לגלי רדיו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות