אדפרין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/10/2015 | 10:26 | מאת: חופית

שלום דר אני אחרי טיפול של הריקוטן לפני שנתיים בערך ולפני כמה חודשים חזרו לי הפצעים ,הלכתי לרופא עור הוא נתן לי משחה הנקראת אדפרין קרם 0.1 אני משתמשת בו כבר כמעט חודש ועדיין יש לי פצעונים קטנים ואדמומיות בפנים,מתי אראה שינוי?והאם גלולות יוכלו לשפר לי גם את הפנים תוך כדי? תודה רבה לך

לוקח זמן עד שרואים תוצאות בשימוש במשחות .גלולות עשויות לעזור אם כי לפעמים עם הפסקתם עלולים להופיע פצעים . מציע לגשת לרופא העור שיתאים טיפול ואם צריך גלולות ימליץ מה מתאים לך

18/10/2015 | 09:53 | מאת: חופית

יתכן חזרה של הפצעים גם אני אשתמש תוך כדי במשחה אדפרין?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות