אקנה מיצין פלוס ותרחיץ צטאיפ

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/08/2015 | 19:49 | מאת: לילו

היי , הרופא עור הביא לי את שני הדברים הללו שאת התרחיץ פעמים ביום בוקר וערב והמיצים תמיסה בערב לפני השינה. אני משתמשת כבר כמה ימים עם קרם לחום שאני שמה שהןא גם ללא שומן ועל בסיס מים ונוצר לי עור מחוספס בפנים ומגרד.. וכמו נקבוביות כאלה מחוספסות... וגם יצאו לי פצעים חדשים האם זה טבעי? האם להפסיק? העור לא חלק כמו שהיה.. אומנם עברה השומניות אבל הפנים מגרדות ומחוספסות למרות קרם שאני שמה!!

לצערי חייב לראות כדי לאבחן .לפי התאור כול להיות שפתחת אלרגיה לחומרים עצתי לגשת לרופא עור לבדיקה ואולי החלפת טיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות