פנים אדומות ונפוחות כתוצאה משימוש בדואק גל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/08/2015 | 08:50 | מאת: אורלי

שלום רב, ביתי בת 15 ויש לה פצעים באזור הטי , רופא העור המליץ לנו על דואק גל, ביתי השתמשה במשחה מספר ימים ולשמחתנו כל הפצעים נעלמו והעור נראה חלק ומידי פעם הייתה אדמומיות קלה, כעבור מספר ימים של שימוש , הפנים שלה גרדו ושרפו כמו לאחר כוויה , נבהלו כשראינו את פניה היו אדומות ונפוחות , הפסקנו את הטיפול ונגשנו לרופא כששאל האם היא שמה כמות קטנה בגודל אפון , ביתי אמרה שהרבה יותר , הוא אמר אם כך זו הסיבה לתופעה האלרגית ושתשים בגודל אפון , קנינו שוב את המשחה וביתי שמה בגודל אפון כפי שהרופא הסביר, בלילה היא העירה אותנו ונבהלנו כשראינו את פניה כל הפנים אדומות ונפוחות כמו לאחר כוויה, שאלתי דר שמואל מה אתה ממליץ לעשות?

כנראה שהבת פיתחה אלרגיה לחומר א. להפסיק להשתמש ב. לפנות לרופא העור לטיפול בפנים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות