תמיסה אנטיביוטית לטיפול מקומי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/07/2015 | 14:34 | מאת: אלון

שלום, אני בשנות השלושים וסובל מאקנה מקומי מעת לעת. בעבר הייתי משתמש בתמיסת דלאגיס לטיפול מקומי בפצעונים. זה היה יעיל יחסית ועוזר לי לטפל בפצעונים תוך מספר ימים. פעם בכמה שבועות למשך כשבוע. בשלב מסויים הפסיקו לשווק אותה ועברתי לאקנתרים שגם בו השתמשתי תקופה ארוכה באותו אופן. לפני זמן מה התחלתי ככל הנראה לפתח רגישות לתכשיר מכיוון שבכל פעם ששמתי אותו על הפנים, הייתי מתחיל להרגיש עיקצוץ ופאילו תחושת "שריפה" בפנים ולמחרת בבוקר הייתי רואה אודם משמעותי במקומות שמרחתי. ניסיתי עוד פעם פעמיים וראיתי שכנראה אני כבר לא יכול להשתמש בזה כי זה הפך להיות בלתי נסבל. האם יש תחליף לתכשיר שיכול להתאים עבורי ? תכשיר אנטיביוטי לטיפול מקומי ? עדיף בצורה של תמיסה צלולה אבל אפילו תרחיץ יהיה גם כן מתאים. כרגע נשארתי בלי שום מענה מוקמי יעיל לפצעונים והם נשארים איתי תקופה ארוכה יחסית.

חייב לראות מצב הפנים לפני שממליץ על תכשיר מציע ללכת לרופא עור מומחה לשם קבלת יעוץ מול מצב פנים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות