פצעים עקב החלפת גלולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/07/2015 | 07:59 | מאת: מיה

שלום רב, אני לוקחת גלולות כבר 10 שנים...בעבר לקחתי דיאנה, יסמין, מינס ולפני 5 חודשים הרופא החליף לי בחזרה ליסמין מכיון שהמינס כבר לא התאים לי(היו מתחילים לי דימום קדם שבוע לפני). מאז שחזרתי לקחת את היסמין התחילו לי פצעונים קטנים בלחיים בעיקר שלא עוברים לאחר שנים שהפנים שלי היו חלקות ( ניסיתי בנזמיצין ועוד משחות). אני עוד חודשיים מתחתנת ואשמח לעצות איך אפשר לטפל בזה... והפצעים התחילו לפני שקיבלתי הצעת נישואין אז אני לא מאמינה שזה קשור ללחץ לפני החתונה גם כשלקחתי לפני כמה שנים יסמין לא היו לי פצעים...

בדרכ כשמחליפים גלולות עלולים להופיע פצעים מציע פגישה עם רופא עור למציאת פיתרון מתאים לך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות