מינוציקלין - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/06/2015 | 16:46 | מאת: יעל

לפני כשבועיים התחלתי לקחת מינוציקלין עקב התפרצות אקנה נוראית בגב וגם קצת בפנים בחודשים האחרונים. יש לי לקחת עוד שבועיים. 1. ביומיים האחרונים החלו לי כאבי ראש שמתגרים עם הזמן. בעיקר לחץ בעניים ואזור הראש הקדמי. רק היום קישרתי שאולי זה בגלל המינוציקלין. זה נורמלי? להפסיק את הטיפול? 2. כבר שבועיים שאני נוטלת את זה ולא רואה שום שיפור באקנה. עדין ממשיכים לצוץ פצעים חדשים והגב לא התנקה מהישנים. אולי הטיפול במינוצקלין לא עוזר לי? או שזה סביר שיקח זמן עד שיראו תוצאות. 3. התחלתי בירור עקב הפלות חוזרות. נשלחתי לעשות בדיקות דם לקרישיות יתר. ציינתי לרופאה שאני נוטלת מינוצקלין והיא אמרה שזה בסדר ועדין ניתן לעשות את הבדיקות דם. האם כדאי להמתין לסוף הטיפול? או שזה באמת לא ישפיע על תוצאות הבדיקה? תודה רבה!

27/06/2015 | 21:43 | מאת: אבי

לגבי המינוצקלין גם אני לוקח כי יש לי אקנה בגב חמור לא יודע מה איתך אם זה חמור וזה לא גורם לי לכאב ראש ואם תרצי עוד פרטים אשמח לענות לך 0537264199

להפסיק מייד את התרופה לגשת לרופא למתן טיפול חילופי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות