תרחיץ פנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/06/2015 | 23:07 | מאת: שרון ב

שלום, אני בת 24, קניתי בסופר פארם תרחיץ פנים יום יומי של neutrogena "pink grapefruit" . על התרחיץ כתוב" עם טכנולוגיית מיקרו קליר עצמתית המנקה לעומק את העור כדי לסייע בפגמי עור. (המליצה לי עליו המוכרות במקום. מאוחר יותר חזרתי הביתה וקראתי את האותיות הקטנות, בהן בין היתר כתוב כי יש להשתמש בתכשיר בשילוב עם תכשיר בעל מקדם הגנה SPF15 לפחות. זהו תרחיץ פנים שאשתמש בו בבקרים. קצת נבהלתי כשקראתי את זה. האם חובה להשתמש במקדם הגנה בכל יום בבוקר לאחר השימוש בתרחיץ הזה? אודה לעזרתכם

כן חובה להשתמש בקרם הגנה מעל 30 בקיץ מה עוד שלפי ההגדרה כנראה עושה פילינג קל שלא מתאים לקיץ

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות