גלולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/06/2015 | 16:44 | מאת: דנה

שלום, אני סובלת מאקנה מגיל ההתבגרות ועד היום (22). ניסיתי טיפול במשחות ובאנטיביוטיקה אבל זה לא עזר. לפני כחודשיים פניתי אל רופאת הנשים שלי בשביל גלולות שיכולות לסייע לי. הרופאה רשמה לי גלולות מינס ומאז אני נוטלת אותן. קראתי באינטרנט שבגלולות האלה יש את המינון הנמוך ביותר של הורמונים מבין הגלולות ורציתי לשאול האם זה אומר שהן גם הכי פחות יעילות?

יעילות למה?לרואקוטאן כן בהחלט צריך לבדוק האם מספיקות או צריך להוסיף

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות