כוויה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/05/2015 | 15:07 | מאת: רותי

שלום רב בתי בת 3 קיבלה כוויה מהביבלייס במצח בחום 270 מיד לאחר מכן הופיע אודם וכאב, יום אחרי זה נראה שמקום הכוויה התכסה בשכבה בצבע חום ועבר שבוע והשכבה החומה נפלה לאט לאט ומתחת לשכבה הזאת נראה עור ורווד בהיר- לבן שאני מבחינה שיש עליו שיער כרגיל. בבית מרקחת נאמר לי שזאת כוויה שטחית ולא הומלץ על משחה ונאמר שהכל יעבור לבד. שאלתי היא לפי התיאור מה היא דרגת הכוויה? האם צבע העור יחזור לקדמתו או שישאר יותר בהיר? האם אתה ממליץ על משחות מסוימות לשימוש במקרה הזה? מה הזמן הצפוי להחלמה?

ממליץ שרופא עור או מומחה לכוויות יראה מצב העור ויוכל לענות על השאלות כי כל מקרה לגופו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות