אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/05/2015 | 20:07 | מאת: שמעוןכהן

ערב טוב, קצת התייאשתי מתרופות ומהתעסקות על הפנים אני חייל ועד שקיבלתי תטיפול אחרי לקיחת תסיכון שלקחת כדורים כמו קיורטן שפוגע בכבד ואני לא רואה שיפור. אני בן 20 סובל מאקנה מגיל 14 אין לי על כל הפנים אבל יש לי ניקודתי ושהם גודלים הם נהיים גדולים ויוצא להם 4 ראשים בתוך פצעון אחד. וכמה שאני משתדל שלא לגעת הוא מתפוצץ אני מצוברך מהצלקות שנשארו. ובנוסף גדלים לי פרונקלים באזור הישבן ובגלל החגורה גדל לי פרונקל עם 2 ראשים באזור המותניים שהשאיר צלקת ומסיביבה חום וכל פעם היא כדלה שוב ומץפוצצת לבד. אני לוקח קיורטן כבר חודשיים וחצי בחודשיים לקחתי 20 מג הרגשתי שיפור ובגלל הלחץ של העבודנ בצבא העלתי תמינון ל 40 מג ויצאו לי הרבה פצעים והם מתפוצצים לבד אני בנוסף לא מרגיש שזה עוזר ולא מייבש לי תפנים אלא רק תשפתים רציתי להוסיף בנוסף לטיפול אקניל ווש. כי הוא משפיע ונותו הרגשה של עור חלק על הפנים. אשמח לשמוע את תשובתך כי מרגיש לי שהרופאים הצבאיים לא נותנים שירות טוב. לציין כי אין לי כל הפנים אקנה חריף וזה גודל בתקופות.

דבר ראשון אסור לגעת בפצעים אתה גורם לזיהום דלקתי ולצלקות.הגדלת המינון של הרואקוטאן לעיתים יוצרת התפרצות אולם המינון נראה לי מתאים האקניל ווש במקרה זה די מיותר משום שהוא מייבש בנוסף ליובש שנוצר מהתרופה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות