רט אויט ואקנתרים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/05/2015 | 16:01 | מאת: רותם

שלום , העור שלי שמן ורגיש עם פצעים פנימיים (לפעמיים, לא הרבה). אני משתמשת לאחרונה עם התכשירים רט אויט בלילה ואקנתרים כל בוקר כבר חודש. לפני שבוע לחצתי קלות על הפנים בניסיון להוציא קומודון... רציתי לשאול האם זה הגיוני שנוצר צלקת שקועה קטנה כתוצאה מלחיצה קלה מניסיון להוציא קומודון ? במידה ונוצר גלד על פצע יכולה להיווצר אחכ צלקת ? איך אפשר למנוע היווצרות של עוד צלקות בעתיד ?

לשאלותיך כן . לא לגעת בפנים ולא לפוצץ פצעים ואו ללחוץ עליהם .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות