פצעי בגרות בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/02/2015 | 00:07 | מאת: אנונימי

אני בן 17 מתאמן המון בחדר כושר ואוכל ממש בריא . לא משנה כמה אני דואג לעור הפנים או שם את מה שהרופא עור מביא לי פצעי הבגרות לא עוברים לי 100% (המצב שלי לא נורא אבל בכל זאת מפריע לי מאוד כי אני בן 17 ולרוב מי שאני מכיר עבר). מתי בערך פצעי הבגרות יעברו לבד ? ומה אתה ממליץ לקחת ? תודה רבה מראש

לאנונימי שלום פצעי בגרות לא עוברים לבד .מבלי לראות מצב פניך אנני יכול להמליץ על טיפול מתאים. מיכיוון שאתה מתאמן בחדר כושר לא אמליץ על רואקוטאן אלא שילוב של משחות ופוטותרפיה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות