התחלתי חודש חמישי בקיורטן, שלושה שאלות קטנות.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/01/2015 | 15:16 | מאת: יניב

שלום דוקטור יורב שמואל, הייתי ברופא עור ואמר לי שאפשרי להמשיך עוד חודש לחודש חמישי עם הקיורטן (20MG כל כדור) (פעמיים ביום שתי הכדורים ביחד) בכל מקרה התחלתי חודש חמישי ויש לי שתי שאלות. 1. אני יסיים את החודש החמישי ואת הכדורים בעזרת ממש כמה ימים לפני פברואר השאלה כמה זמן אחרי כבר אפשר להתחיל להתאמן בחדר כושר ולשתות אלכוהול? וגם לצאת לשמש או להתקעקע. 2. אחרי שאני מסיים עם הכדורים כמה זמן יעברו הסימנים האדומים מהפנים והצלקות הקטנות שנשארו? 3. עוד שאלה שעלה לי לראש האם אחרי לקיחת הכדורים עדין יצאו פצעים או שלא או שיצאו מדי פעם וכו'? אשמח להסבר. תודה רבה על המענה ושתיהיה לך שבת שלום ומבורכת!

לשאלותיך 1. ההשפעה של הכדור בגוף עד חודש לאחר סיון נטילת התרופה לכן רק אחרי חודש ניתן לשתות אלכוהול וחדר כושר לגבי קעקוע הייתי מחכה יותר בשל רגישות העור. 2.רוב הסימנים האדומים יעלמו מס חודשים אחרי סיום. 3.אנני יכול לדעת .אם כן צריך להמשיך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות