אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/01/2015 | 21:40 | מאת: אבי

שלום רב. אני גבר בן 45.בצעירותי סבלתי מאקנה חריפה בפנים ובגב. הטפול היחידי שעזר לי היו כדורי ROACUTAN.הכדורים החלו לעזור כבר לאחר חודשיים.הגעתי לפנים נקיות לאחר כחצי שנה. בני הבכור כבר בן 15 וגם הוא החל לצערי לסבול מאקנה אך באופן פחות חריף מאשר לי היה.לאחר שגם לבני לא עזרו משחות וכדורים למיניהם,הוחלט ע"י הרופא לתת לו טיפול של כדורי ROACUTAN. בני לוקח מינון של 20מ"ג (הוא שוקל כ 46 ק"ג)כבר ארבעה וחצי חודשים ואין שום הטבה. היינו אצל הרופא פעם אחרונה והוא אומר סבלנות ושיכול שזה יקח קצת יותר זמן.הרופא נתן לבני מרשם של עוד כדורים למשך חודשיים והוסיף ואמר שאחרי החודשיים הקרובים,שאז בעצם בני יהיה מטופל בכדורים כבר חצי שנה,בני יעשה הפסקה עם הכדורים למשך חודש ואז יבוא אליו לביקורת שאלתי היא:האם ייתכן שאחרי 4 חודשים אין שום שיפור?האם דברי הרופא נכונים?מהי דעתך המקצועית לגבי בני והטפול שהוא מקבל? יש לציין שלדברי הרופא בני מקבל את המנון המירבי למשקלו. בברכה אבי

אבי שלום בהסתייגות שלא ראיתי מצב פנים ובשל המשקל נכון היה להתחיל עם 20 מג אם כי במידה ואין תוצאות אחרי תקופה ניתן להעלות המינון ל30

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות