האקנה די מפריע לי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/12/2014 | 22:29 | מאת: מומין

שלום רב. אני בן 16 סובל מאקנה כמובן יש לי בעיה כזו בצד שמאל כמעט ואין פצעים אך בצד ימין יש Too much!! יש גם פצעים מוגלתיים אני משתמש בגל עוזר בקטנה אבל הרופא עור אמר לי שעדיף לקחת רואקוטן אבל ירד לי הפרופיל מ97 ל64-+ :( יש לי מס' שאלות. 1. אם מגרדים את הפצעים זה עושה בעיות? ואף עוד פצעים 2. גל או רואקוטן - עדיפות? כמה זמן ישתפר מצבי אחרי לקיחת רואקוטן או מריחת גל 3. תופעות לוואי מסוכנות נצד הרואקוטן? 4. גל רואקוטן עוזר בפתרון הבעיה לאחר חצי שנה שנה או יותר? 5. אם אני לא יטול שום תרופה זה גם ימשך עד תקופת הצבא? אשמח שתענה לי תודה רבה נ.ב פתחתי את באימייל הזה כשהייתי בן 9 על תסתכל על הNAME חחח

הי חבל שלא שאלת את הרופא המטפל גל הוא חיצוני ואינו בר השוואה עם רואקוטאן .מיכיוון שלא בדקתי מצב פניך אנני יכול לתת אבחנה. סביר להניח כי אם לא תטפל המצצב לא יהיה יותר טוב .אסור לגרד את הפצעים כדי לא לגרום לצלקות ופיגמטציה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות