התייעצות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/12/2014 | 13:54 | מאת: שלו

בתי בת 17 התחילה להשתמש באדפרין+אקנתרים+בנזמיצין טופיקל מזה כשנתיים לפני כשלושה חודשים התחילה להשתמש בגלולות אסטל כל זאת לטיפול באקנה. עד כה לא ניצפה שינוי משמעותי מבחינת האקנה. רציתי לדעת 1. האם שנתיים של החומרים שהיא מורחת לא יגרומו בסופו של דבר לנזק? 2. האם נכון יהיה להחליף מישחות? 3. בדרך כלל אחרי כמה זמן אמורים לראות (אם בכלל) שיפור באקנה עם לקיחת גלולות (האם אסטל היא הגלולה המתאימה לטיפול באקנה) תודה מראש,

בהסתייגות שלא ראית אין באפשרותי לדעת האם הטיפול מתאים לה בעקרון הוט טוב .אולי צריך לשנותו אם לא אפקטיבי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות